Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadise yine Beyonce'yi taklit etti

Bir markanın iş birliğiyle Venedik Film Festivali'ne giden Hadise ve Kerem Bürsin'in kırmızı halı görüntüleriyle dikkat çekti. Kıyafetiyle göz dolduran Hadise'nin Beyonce'nin daha önce tercih ettiği bir tasarım olduğu ortaya çıktı. Hadise bu tercihi sebebiyle eleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
Hadise yine Beyonce'yi taklit etti

Bu yıl 81'incisi gerçekleştirilen olan Venedik Film Festivali tam gaz devam ediyor. Yarın son bulacak festivalde şıklık yarışının yaşandığı kırmızı halıda birçok ünlü isim boy gösterdi.

KIYAFET TERCİHİ GÜNDEM OLDU!
'Esas Oğlan' adlı diziyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Hadise de Venedik'e gitti. Kerem Bursin'le, Venedik Film Festivali kapsamında düzenlenen “Stranger Eyes” filminin prömiyerinde kırmızı halıdaydı yürüyen Hadise elbisesiyle gündem oldu. 

YİNE Mİ PİŞTİ OLDU?
Daha önce sahne kıyafetlerinde Beyonce'nin tercih ettiği elbiseleri giydiği anlaşılan Hadise yine Beyonce'nin daha önce giydiği Transparan görünümlü taşlı kıyafetin Dolce Gabanna markasına ait bir elbiseyi tercih etti.  Elbisenin 3 milyon 205 bin TL değerinde, kemerin ise 337 bin 460 TL olduğu öğrenildi. Beyonce'yi taklit ettiği her fırsatta konuşulan Hadise'yle ilgili bir yorum da Işın Karaca'dan geldi.

IŞIN KARACA YİNE ELEŞTİRDİ
Karaca yaptığı paylaşımla şarkıcıyı eleştirdi ve 'Çok özür dilerim ama bu kadar önemli bir geceye katılıyorsun madem Beyonce'nin giydiğini giymezsin! Ki Hadise çok güzel taşımış o ayrı...' dedi.  Işın Karaca ile ilgili ise Hadise'yi kıskandığı yönünde yorumlar yapıldı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.