Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haluk Bilginer herkesin hayali!

Objektiflere birbirinden iddialı pozlar veren Aslı Turanlı röportajda da iddialı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Haluk Bilginer herkesin hayali!

Aslı Turanlı'nın adı 2023 eylül ayında 'Senden Daha Güzel'deki partneri Burak Çelik ile aşk dedikodularına karışmıştı. Ünlü oyuncular, saklamaya çalıştıkları ilişkilerini dizinin erken final yapmasının ardından ilan etmişti.

Ancak çift kısa bir süre sonra iddiaya göre Burak Çelik'in sosyal medyaya düşen bir kadınla samimi olduğu pozlar yüzünden ayrıldı. Fotoğrafı gören Turanlı, ilişkiyi sona erdirme kararı aldı.

Etiler'de objektiflere yansıyan oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, meslektaşı Burak Çelik ile biten ilişkisi sorulduğunda "Herkes kendi hayatında gayet mutlu. Hayatımda kimse yok, olursa bilirsiniz. Şu an tamamen işe endeksliyim." şeklinde yanıtlamıştı. 

Oyuncu son olarak BeStyle On Air'e kapak oldu. Objektiflere birbirinden iddialı pozlar veren oyuncu röportajda da iddialı açıklamalarda bulundu.

“Dünya çapında oynamak istediği oyuncular var mı?” sorusuna Turanlı “Global düşünmekten önce kendi ülkem için bir şeyler yapmam lazım. Eğer kendi ülkemde sevdiğim oyuncularla bir projede yer alma şansım olursa global tarafı da düşünebilirim. Birlikte oynamayı düşündüğüm oyunculardan biri kesinlikle Haluk Bilginer” dedi.

Kaaynak:Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.