Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hande Erçel bu işte de başarılı

Sadece Türkiye'de değil yurt dışında da oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip Hande Erçel, geçen sene eğitimini tamamlamak için Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne dönmüştü. Oyuncunun yaptığı proje çalışması olan dokuma eseri 5. Uluslararası El Sanatları ve Tasarım Fuarı'nda sergilenecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
Hande Erçel bu işte de başarılı

En son yapımını Lanistar Medya ve Royal Pictures birlikte üstlendiği başrolü Barış Arduç’un paylaştığı “Rüzgara Bırak” filminde rol alan Hande Erçel geçen eğitim döneminde Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde dondurduğu öğrenciliğine geri dönmüştü. 

Staj ödevini tamamlayan oyuncunun 2 Mart'ta seanatseverlerle buluşan EXSILIUM sergisinde bulunan üç dokuma eserinden biri olan 'Soyut Yol' eseri, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde 2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 5. Uluslararası El Sanatları ve Tasarım Fuarı'nda yeniden sergilenecek

Hande Erçel söz konusu eser için; 'Bir döngüyü ve kübist bir formu andıran labirent, düşüncelerimiz kadar soyut noktalarda somutlaşıyor. Şekli ne olursa olsun her yol birbirine bağlanır veya bağlanmaz. Bu durum aynı zamanda düşüncelerimizin akışına da benzer. Bazen net ve somut bir şekilde ilerlerken bazen de karmaşık ve soyut bir labirentte kaybolmuş gibi hissederiz.' ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.