Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hande Erçel, Burcu Özberk ve Özge Özacar Venedik'te

Birbirinden iddialı yapımların Altın Aslan için yarışacağı Venedik Film Festivali bugün kapılarını açıyor. Bu yıl 81'incisi gerçekleştirilecek olan festivale Türkiye'den de isimler katılacak. Kırmızı halıda boy gösterecek oyuncular arasında Hande Erçel, Burcu Özberk ve Özge Özacar da var.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
Hande Erçel, Burcu Özberk ve Özge Özacar Venedik'te

28 Ağustos – 7 Eylül arasında 81. kez kapılarını açacak olan 2024 Venedik Film Festivali, bu yıl hem yeni filmler hem de usta auteur’lerin eserleriyle büyük ilgi görüyor. Pedro Almodóvar, Luca Guadagnino, Todd Phillips gibi yönetmenlerin merakla beklenen yapımlarının da yer alacağı festivalde Türk oyuncular da boy gösterecek.  

HANDE ERÇEL YİNE İDDİASINI KONUŞTURACAK
Yer aldığı projelerle adından söz ettiren ve katıldığı her uluslararası etkinlikte çok konuşulanlar arasında olmayı başaran Hande Erçel marka elçisi olduğu İtalyan takı markasını temsilen festivalde olacak. 

YILDIZ GİBİ PARLAYACAK
atv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan ve sezonun iddialı dizilerinden biri olarak görülen 'Dönüş' dizisinin kadrosunda yer alan Burcu Özberk de Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında yürüyecek isimlerden biri. 

BİR KEZ DAHA KIRMIZI HALIDA
Öte yandan Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Özge Özacar da ünlü İtalyan markası ile Venedik'e gidiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.