Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hangi 'Fatih': Serkan Çayoğlu mu, Kenan İmirzalıoğlu mu?

Sultan Mehmed’e hayat verdiği “Mehmed: Fetihler Sultanı” bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 6 yıl önce Fatih Sultan Mehmed’i Kenan İmirzalıoğlu canlandırmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Hangi 'Fatih': Serkan Çayoğlu mu, Kenan İmirzalıoğlu mu?

TRT 1 ekranlarında bu sezonun en çok merak edilen, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi bu akşam  ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 

Yapımcılığını Eyüp Gökhan Özekin’in, yönetmenliğini Şafak Bal’ın yaptığı “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin oyuncu kadrosunda; Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Seçkin Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor. 

Serkan Çayoğlu'nun Fatih Sultan Mehmed'i canladırdığı dizinin iddiası büyük. Sosyal medya henüz hazırlık aşamasındayken bile gündem oluşturan “Mehmed: Fetihler Sultanı”nda oyununun performansı merakla bekleniyor. 

2018 yılında Kanal D'de Fatih Sultan Mehmed’in hayatını konu eden ''Mehmed Bir Cihan Fatihi'' dizisini izleyiciyle buluşturmuştu. İstanbul’u 21 yaşında fethedip ‘Fatih’ unvanını alan Mehmed’i 40 yaşını çoktan aşmış Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırması büyük bir tepki çekmiş. Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu role yakıştırılmamıştı. Dolayısıyla dizinin ömrü de kısa sürdü. 

Kaynak:Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.