Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Harry Potter' hayranlarına müjde! Hazırlıklar başladı

İngiliz yazar J. K. Rowling'in kaleme aldığı, dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan fantastik film serisi Harry Potter serisi, dijital bir platformda dizi oluyor. Proje için oyuncu seçimi süreci başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
'Harry Potter' hayranlarına müjde! Hazırlıklar başladı

2001 yılında 'Felsefe Taşı' ile başlayan ve 2011 yılında 'Ölüm Yadigarları 2' ile son bulan Harry Potter serisi, dizi olarak izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Filmin başrol oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Ruper Girint, sekiz filmlik seriden milyonlarca dolar kazanmıştı.

9-11 YAŞ SEÇMEYE KATILABİLECEK 
2026'da bir dijital platformda izleyici karşısına çıkacağı söylenen Harry Potter dizisi için kadro çalışmaları başladı. Açıklanan koşullara göre, Birleşik Krallık veya İrlanda'da yaşayan 9-11 yaş arasındaki çocuklar seçmelere katılabilecek.

'LÜTFEN NİTELİKLİ OYUNCULARI GÖNDERİN' 
Şartların açıklandığı duyuruda, "Kapsayıcı ve çeşitliliğin olduğu bir kadro istiyoruz. Her rol için, aksi belirtilmediği sürece etnik köken, cinsiyet, engellilik, ırk, veya yasa tarafından korunan herhangi bir başka temel gözetmeksizin lütfen nitelikli oyuncuları gönderin" ifadelerine yer verildi.

HARRY POTTER DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK? 
Efsane serinin dizisinin yayın tarihi henüz netlik kazanmasa da iddialar 2026 yılını gösteriyor. Daha önce David Zaslav, 2026'da yayınlanmasının planlandığını belirtmişti. Dizinin yedi sezon süreceği ve her sezonda bir kitabın konu alınacağı planlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.