Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Can Kaya'dan bomba sözler

Youtube'daki "Konuşanlar" programıyla geniş kitlelere ulaşan Hasan Can Kaya, ardından Acun Ilıcalı ile Exxen için anlaşma yaparak dikkatleri üzerine dikkat çekti. Servet'in alacağı tekliflerle karşılaşmasına rağmen başka bir projeye imza atmayan Kaya, "Bir vefa borcum yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
Hasan Can Kaya'dan bomba sözler

YouTube kanalında Konuşanlar isimli programla sevilen ve daha sonra Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya Melis İşiten ile Zaten Şov'a konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan Hasan Can Exxen'de olmasına dair de konuştu. Hasan Can Kaya programda Acun Ilıcalı ile anlaştıktan sonra çok linç yediğini söyleyerek "30.000 tweet atıldı, inkar etmez zaten geçtikten 2 ay sonra şubat ayında 11 milyon toplam izlenmenin 7 milyonu bendim, özetle söyleyeyim Acun abiden bağımsız hiçbir sektör gücünün torpili yok üzerimde dolayısıyla vefa borcum yok" dedi. Acun Ilıcalı'yı sevdiğini söyleyen Hasan Can Kaya "Adam iyi bir insan arkadaşlar mutlu çalışıyorum birlikte mutlu çalışıyorum birlikte mutlu çalıştığım için bu dışarıdan gelen telifleri reddediyorum vefa borcumdan değil yani" ifadelerini kullandı.

GELEN TEKLİFLERİ İSTEMİYOR
Acun Ilıcalı bir süre önce "Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın. Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler. Ne dedi biliyor musun? 'Ben Acun ağabey ile yürüyorum. Bu teklifleri de düşünmüyorum' dedi" demişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.