Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Uzun süredir mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düşen Survivor'ın yıldızı Hasan Yalnızoğlu, Karacaahmet Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Survivor'ın tanınan isimlerinden olan Hasan Yalnızoğlu, sevenlerini üzdü... Uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Yalnızoğlu, dün 50 yaşında hayatını kaybetti. 7 yaşında bir kızı olan Yalnızoğlu'nun cenazesi, namazı kılınmak üzere Karacaahmet Şakirin Camii’ne getirildi.

KIZINI GÖREN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yalnızoğlu'nun cenaze namazına sanat camiasından da dostları katıldı. Berk Oktay, Kenan İmirzalıoğlu ve Pınar Altuğ gibi isimler cenazede hazır bulundu.

Karacaahmet Şakirin Camii’nde düzenlenen törenin ardından Yalnızoğlu, son yolculuğuna uğurlanırken, 7 yaşındaki kızını görenler ise gözyaşlarına hakim olamadı.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN DUYGUSAL SÖZLER

2. Sayfa'da yer alan habere göre; cenaze töreninde konuşan İmirzalıoğlu, Yalnızoğlu için, "Nevi şahsına münhasır bir insandı, yumuşacık bir kalbi vardı. herkesten aynı şeyleri duyacaktınız.

Best Model'de oda arkadaşımdı. o bana diyordu gönlümün birincisi sensin, ben de ona diyordum gönlümün birincisi sensin diye. ben birinci olmuştum, o ikinci. çok güzel hatıralar bıraktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.