Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Johnny Depp, gülüşünü yeniledi

Johnny Depp, çürüyen ve sararan dişlerini tedavi ettirdi. Daha önce kırmızı halı ve çeşitli etkinliklerde dişlerini göstermeden poz vermeye özen gösteren ünlü oyuncu, artık beyaz dişlere sahip.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
Johnny Depp, gülüşünü yeniledi

Johnny Depp artık gülümseyebiliyor. 61 yaşındaki ABD'li oyuncu, son dönemde iyice sararan ve çürüklerle dolu dişlerini yeniletmek üzere tedavi oldu.

Gittiği bir barda çekilen videosu Instagram'da yayınlanan Johnny Depp, beyaz dişleriyle özgüvenli şekilde gülerken görüldü. Son dönemde kötü görünen dişleri nedeniyle gülümsemekten kaçınan Depp'in yeni görünümü hayranlarının beğenisini topladı.

Hayranları, 'Karayip Korsanları' yıldızının geçirdiği diş tedavisinin ardından gençleşmiş görünümüne övgüler yağdırdı. Depp hakkında, "O kadar mutlu ve sağlıklık görünüyor ki!", "Artık harika bir gülüşü var", "Korsan dişleri gitti, yerine inci gibi dişler geldi" şeklinde yorumlar geldi.

Johnny Depp'in dişlerini sağlıksız görünümü, Mayıs 2023'te gerçekleşen Cannes Film Festivali'nde inceleme altına alınmıştı. Festivalde 'Jeanne du Barry' filminin tanıtımı için kırmızı halıda fotoğraflanan Depp'in dişleri eleştirilmişti.

Johnny Depp'in sağlıksız diş geçmişi çok eskiye dayanıyor. Ünlü oyuncu, yaklaşık 30 yıl önce diş sağlığı hakkında Premiere dergisine konuşmuş ve 31 yaşına geldiğinde bir sürü çürüğü olduğunu söylemişti.

Johnny Depp'in sigara alışkanlığının dişlerinde sağlıksız bir görünüme yol açtığı biliniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.