Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Justin Biber aslında Diddy hakkında konuşmuş!

Hakkında birçok cinsel suç iddiası bulunan ünlü rapçi Diddy, Justin Bieber'ı 15 yaşındayken himayesine almıştı! Bieber'ın 2020 yılında yaptığı açıklamalar ise büyük bir ihtimalle Diddy'nin partilerinde yaşananlarla ilgiliydi...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
Justin Biber aslında Diddy hakkında konuşmuş!

Ünlü rapçi Sean "Diddy" Combs, 16 Eylül'de seks ticareti, haraç toplama ve fuhuşa sürükleme suçlarından tutuklandı. Suç teşkilatının başı olarak kadınlara tacizde bulunduğu, uyuşturucuyla dolu, günlerce süren seks partilerine katıldığı ve çevresindeki herkesi sessiz kalmaları için tehdit ettiği iddia edildi.

48 SAAT GEÇİRECEĞİZ!
Tacize uğrayanlar arasında erkekler ve reşit olmayan kişilerin de bulunduğu belirtildi. 15 yaşındayken genç şarkıcı Justin Bieber'ı himayesine aldığını söyleyen Diddy, "Birlikte 48 saat geçireceğiz. Ne yaptığımızı gerçekten açıklayamayız. Tamamen çılgına döneceğiz" demişti.

BENİM İÇİN ZORDU
Dava sonrasında Justin Bieber'ın 2020'deki açıklamaları akıllara geldi. Apple Music'ten Zane Lowe'a konuşan Bieber, gözyaşları içinde, "Bu kadar gençken sektörde olmak ve nereye döneceğimi bilmemek benim için zordu" demişti.

YAŞADIĞIMI YAŞAMASIN
Bieber, 13 yaşında sektöre giren şarkıcı Billie Eilish'i korumak istediğini de belirtmişti. Bieber, "Eğer bana ihtiyacı olursa, onun için burada olacağım. Benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum. Kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemem" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.