Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz ayrıldı

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çiftinden kötü haber geldi. Aşıkların bir süre önce ihanet sebebiyle yollarını ayırdıkları magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Deniz geçen haftalarda Cannes'da; "6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru. Ancak bu yaz evlilik gibi bir planımız yok. Her ikimiz de kariyerimizde ilerliyoruz. Kaan ile akışındayız, her an her şey olabilir." demişti.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz ayrıldı

2023 ağustos ayında İngiltere’de yapılan romantik bir evlenme teklifiyle evlilik yolunda adım atan Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz bu yaz nikah masasına oturmak için hazırlık yaptıkları haberleri gündeme gelmişti. 

ÇİFTE DÜĞÜN BEKLENİYORDU
Hatta iddiya göre İstanbul'da ailelerin katılımıyla gerçekleşecek bir davetin ardından Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz arkadaşlarıyla ise yaz konseptine uygun bir davetle ayrı bir kutlama gerçekleştireceklerdi. 

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"
Ancak çiftten kötü haber geldi. Aşıkların bir süre önce ihanet sebebiyle yollarını ayırdıkları magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Pınar Deniz geçen haftalarda Cannes'da; "6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru. Ancak bu yaz evlilik gibi bir planımız yok. Her ikimiz de kariyerimizde ilerliyoruz. Kaan ile akışındayız, her an her şey olabilir." demişti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.