Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Katy Perry'nin dekolteleri onu kurtarmadı

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, son albümü "143" ile hayal kırıklığı yaşadı. Ancak suçlamaların büyük kısmı birlikte olduğu oyuncu Orlando Bloom'a gitti. Bloom'un, Perry'ye yeniden "seksi" imajına dönmesini söylediği iddia edildi. Ancak bu strateji geri tepti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
Katy Perry'nin dekolteleri onu kurtarmadı

Katy Perry'nin son albümü "143" ve konserlerinde giydiği oldukça "cesur" kıyafetler, eleştiri konusu oldu. Hatta bazı arkadaşları, ünlü şarkıcının, görünüşünü "ucuzlaştırdığını" iddia etti. Suçu ise hayat arkadaşı Orlando Bloom'a attı.

ONU İKNA ETTİ
Cinsellik düşkünü Orlando Bloom'un, ünlü şarkıcıyı yeniden "seksi" kıyafetler giymesi yönünde ikna ettiği konuşuluyor. Adını açıklamayan çifte yakın bir kaynak; Life&Style'a özel olarak açıklamalarda bulundu.

BİRAZ KORKUTUCU
Bu kaynak, "Aslında Katy'nin seksi günlerine dönme kararının hayranları tarafından pek de hoş karşılanmaması biraz korkutucu. Orlando'nun bunu denemesini istediğini neredeyse kabul etti... Ancak bu stratejinin geri teptiği açıkça görülüyor" dedi.

SWİFT GİBİ RAKİPLER
39 yaşındaki şarkıcının son albümü "143", olumsuz eleştirilerle piyasaya sürüldü. Katy'nin kariyerinde yeniden hızla yükselişe geçme umutlarına soğuk su döktü. İçeriden bir kaynak, özellikle Taylor Swift gibi pop kraliçeleriyle mücadele eden Katy'nin artık hit şarkılar yapma konusunda kendini gösteremediğini söylüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.