Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kenan Doğulu İhtimaller Caz Konseriyle mest etti

Kenan Doğulu, ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. İhtimaller Caz Konseri ile birbirinden güzel eserlerini seslendiren Doğulu, izleyicilerini kendisine hayran bıraktı. Müzik dolu bir geceye imza atan Kenan Doğulu alkışların ardından bis yaparak hayranlarına Çakkıdı ile seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
Kenan Doğulu İhtimaller Caz Konseriyle mest etti

Müzik dünyasının efsane ismi Kenan Doğulu, caz projesi İhtimaller ile ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu. Keyifli İstanbul akşamında en sevilen parçalarının caz düzenlemeleriyle seslendiren Doğulu, bir kez daha unutulmaz bir konsere imza attı. 

KENAN DOĞULU’DAN MÜZİK DOLU GECE
Müzik dolu geceyi “Tutamıyorum Zamanı” şarkısıyla başlatan Doğulu, yıllardır dillerden düşmeyen parçaları “Gelinim”, “Pamuk” ve “Sımsıkı Sıkı Sıkı” şarkısının da yer aldığı geniş repertuarıyla dinleyicilere keyif dolu anlar yaşattı. Doğulu’ya sahnede, piyanoda Ercüment Orkut, kontrbasta Ozan Musluoğlu, trompette Şenova Ülker, trombonda Bulut Gülen, davulda Mehmet ikiz ve Ferit Odman, saksofonda Engin Recepoğulları eşlik etti. 

BİS YAPTI
Doğulu son olarak, sevenlerinin alkışlarının ardından bis yaparak “Çakkıdı” şarkısını seslendirdi ve keyifli geceyi sonlandırdı.
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.