Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kylie Jenner 500 milyona malikane yaptırıyor

En çok kazanan Kardashian olarak bilinen Kylie Jenner, kimilerine göre bir otel, kimilerine göre de malikane yaptırıyor. Kylie, yeni yuvası için 15 milyon doları (Yaklaşık 500 milyon TL) gözden çıkardı. “Kale gibi malikane” yakıştırması da yapılan ev bittiğinde 12 araçlık garajı ve 15 odası olacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
Kylie Jenner 500 milyona malikane yaptırıyor

Kardashian ailesi içinde yaptığı akıllı yatırımlar nedeniyle en zengini olarak dikkat çeken Kylie Jenner, Hidden Hills’ta kendisine olağanüstü bir malikane yaptırıyor.

Bitme aşamasına gelen ve kimilerine göre “kale gibi malikane” kimilerine göre de otel gibi ev olan görkemli yapı için Kylie Jenner şu ana kadar 15 milyon dolar (Yaklaşık 500 milyon TL) ödedi.

California’da malikane tamamlandığında 15 yatak odası, bir spor salonu, 12 araçlık yer altı garajı ve her türlü tehdide karşı bir de sığınak olacak.

Bu arada Kylie Jenner’in yakın zamanda ayrıldıkları ve 2 çocuğunun babası olan Travis Scott’la birlikte yaşadıkları evi de satışa çıkardığı öğrenildi.

Kylie Jenner’in bu ev için önce 21 milyon dolar (Yaklaşık 700 milyon TL) istediği, bu rakama alıcı çıkmayınca fiyatı 17 milyon dolara (Yaklaşık (560 milyon TL) çektiği ifade edildi.

Hatırlanacağı FORBES Dergisi Kylie Jenner'ı 2019 yılında en geç dolar milyarderi listesine almış, ancak daha sonra rakamları şişirdiği listeden çıkarmıştı.

(HABER VE DİĞER FOTOĞRAFLAR ALTTAKİ FOTO GALERİDE)

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.