Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor mu?

Futbol sezonunun ara çıkışıyla birlikte Lucas Torreira ve Devrim Özkan çiftinin evlilik planları gündeme geldi. Çift, mutlu bir gelecekleri adım atmak için hazırlıklarını sürdürüyor ve bu süreç üzerinde durdu iki düğün tarihi de netlik kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor mu?

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, aşklarında ikinci baharı yaşarken evlilik yoluna giriyor. Çiftin, futbol sezonunun araya girmesini bekledikleri belirtiliyor.

Geçtiğimiz gece, yakışıklı oyuncu Birand Tunca ile Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülenen Torreira ve Özkan, Tunca'nın yakın arkadaşları olduğunu daha önce de açıklamıştı. Gazetecilerin evlilikle ilgili sorusuna Özkan, gülümseyerek "Her şey yolunda, teşekkür ederiz arkadaşlar" yanıtını verdi.

Takvim gazetesinden Doğan Savaş'ın haberine göre ayrılıktan sonra barışan çiftin, yakın gelecekte evlenmeyi planladığı ve iki tarih arasında karar vermeyi düşündüğü iddia ediliyor.

Çift, ya futbol sezonuna verilecek arada 23 Aralık'ta ya da sezonun sona ereceği 1 Haziran 2025'te dünyaevine girmeyi planlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.