Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Magazin dünyasından son gelişmeler!

Herkes Duysun TV ekranlarında yayınlanan Kadınlar Duysun programı magazin, moda ve güzelliğin nabzını tutmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 16:31
Kaynak: Aslı Yeşilyurt
https://www.herkesduysun.com/
Magazin dünyasından son gelişmeler!

Herkes Duysun TV ekranlarında Sude Özcan ve Ebru Canbuldu'nun eşsiz sunumuyla yayınlanan 'Kadınlar Duysun' programı gündemde ses getiren olayları ele aldı.

Son günlerde Serenay Sarıkaya ile aynı mekanda denk gelmesi ile gündeme gelen Kerem Bürsin’in açıklamalarını değerlendiren Ebru Canbuldu, “’Serenay Sarıkaya’yı çok beğeniyorum, çok başarılı, çok da seviyorum’ demiş ama 'eğer böyle düşünceye sahipsen neden ayrıldın Kerem' diye sormak istiyorum. Bu kadar güzel yorumlar yapıp da tekrar gündeme gelmek biraz absürt bir durum. Bence böyle düşünüyorsan ilişkine sahip çıkıp devam etmen gerekiyordu.” şeklinde yorumladı.

Sude Özcan ise bu konuyla ilgili, “Ben Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in yaşam tarzlarını birbirlerine çok yakın buluyorum. Benim en beğendiğim çiftti bu ikili. Serenay Sarıkaya kendi oyunculuk dalında yaptığı işlerle çok başarılı ve Türkiye’yi de çok iyi temsil eden bir kadın oyuncumuz. Kerem Bürsin’de yurtdışında yaptığı işlerle de çok başarılı. İlişkileri güzel gidiyordu, birbirleri hakkında hiç kötü yorum yapmadılar. Ayrılıkları garip olabilir ama ben devam etmesini isterdim.” dedi.

Volkan ve Zeynep Demirel evliliğinin bitmesine de değinen Ebru Canbuldu, “Herkes ‘para bitti aşk bitti’ yorumunu yapmış. Volkan için çok üzüldüm, Volkan deprem zamanında da çok başarılı çok yardımseverdi. Ülkemize ve deprem bölgesine aşırı yardımları oldu. Ama neden oldu neden bitti bilmiyorum ama herkes ‘para bitti aşk bitti’ demiş. Nasıl bu duruma geldiler bilmiyorum.” dedi.

Özcan ise bu ayrılık ile ilgili, “İlişkileri çok da sosyal medyaya yansıtan bir çift değildi. Yanlış hatırlamıyorsam deprem zamanında boşanma davası açacağından bahsedilmişti. Ancak ülkemiz için üzücü bir durum olduğundan dolayı biraz ertelenmiş gibiydi. Ben ayrılık kararlarına saygı duyuyorum ama üzüldüm. Gerçekten güzel bir evlilikleri vardı.” şeklinde konuştu.

Okan Bayülgen’in “Evlilikler 10 yıl sonra bitmeli” sözünü hatırlatan Canbuldu, “Eğer ki bir şeyler tükendiyse uzatmanın da bir anlamı olmadığını, aile içerisinde çocuklara da zarar vermeden ayrılmak gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.