Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mauro Icardi, ayrılığın ardından eski eşinin kredi kartlarını bloke ettirdi

Wanda Nara’nın “Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz” açıklaması sonrası, Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’den büyük bir hamle geldi. İddialara göre, Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'dan intikam almak amacıyla kolları sıvadı ve Nara’nın tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
Mauro Icardi, ayrılığın ardından eski eşinin kredi kartlarını bloke ettirdi

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın inişli çıkışlı ilişkisi, uzun süredir medyanın ilgisini çekiyor. Son olarak boşanma kararı alan Wanda Nara, beklenmedik bir darbe aldı. Nara, ayrılık kararını açıklarken, “Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz” demişti.

Ancak, Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre, bu açıklamanın ardından Mauro Icardi’den büyük bir hamle geldi.

Icardi, boşandığı eşi Wanda Nara'nın tüm kredi kartlarını bloke ettirdi. Bu adım, eski eşinin finansal özgürlüğünü kısıtlayarak, aralarındaki gerilimi daha da artırdı.

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor” dedi.

Wanda'nın avukatı devamında ise "50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey kredi kartını kapatmak ya da küçük çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.