Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Megastar Tarkan müjdeyi verdi!

Megastar Tarkan geçtiğimiz aylarda hayranlarına 'albüm' müjdesi vermişti. En son 2017 yılında '10' isimli albümü çıkardıktan tam 7 yıl sonra yeniden albüm çıkartan Tarkan, "Kuantum 51" adlı yeni albümünü çıkış tarihini de "Yeni albümüm 14 Haziran’da sizlerle" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
Megastar Tarkan müjdeyi verdi!

51 yaşındaki Megastar Tarkan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından stüdyo çıkışı minibüsünden paylaşım yapmıştı. Paylaştığı videoda yaşadığı mutluluğuna hayranlarını da dahil etmek isteyen Tarkan, “Merhaba canlarım albüm nihayet bitti. Ve müzik platformlarına yüklendi. Çok yakında sizlerle olacak. Bence çok sıkı bir albüm oldu. İnşallah beğenirsiniz. Ben şahsen çok beğeniyorum. Acaba biraz söylesem mi? Mırıldansam mı? Yo yo daha değil. Çok yakında” diyerek herkesi çok heyecanlandırmıştı.

ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Hayranları tarafından merakla beklenen yeni albümün yayınlanacağı tarihi belli oldu. Bu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Megastar ''Yeni albümüm Kuantum51 14 Haziran’da sizlerle '' notunu düştüğü paylaşıma binlerce beğeni ve yorum aktı. Hayranlarını sevindiren paylaşımla birlikte gün saymaya başladılar.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.