Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melisa Aslı Pamuk'tan Yusuf Yazıcı'ya: 'Ya ben, ya Galatasaray'

Fransa'nın Lille takımında oynayan futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile birlikte olduktan sonra, erkek partneriyle sorun yaşayan ve iş dışında kimseyle iletişim kurmayan Melisa Aslı Pamuk bu kez bambaşka bir iddiaya konu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Melisa Aslı Pamuk'tan Yusuf Yazıcı'ya: 'Ya ben, ya Galatasaray'

Fransa'nın Lille takımında oynayan futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile birlikte olduktan sonra rol aldığı yapımlarda erkek partneriyle sorun yaşayan ve iş dışında kimseyle iletişim kurmayan Melisa Aslı Pamuk bu kez bambaşka bir iddiaya konu oldu.

Süper Lig'de sezonun bitmesine sayılı haftalar kala yaz transfer dönemi için çalışmalar devam ederken, Yusuf Yazıcı'nın adı Galatasaray ile anılıyordu. 

İtalyan basını, sarı-kırmızılıların ve Yazıcı'nın prensipte anlaştığına dair haberlerin ardından Corriere dello Sport'a göre Napoli, Yusuf Yazıcı için devreye girdi. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan 27 yaşındaki futbolcunun iki takım arasından sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'un isteğine göre seçim yapacağı iddia ediliyor.

Birlikte Paris'te yaşayan çiftten Pamuk Türkiye'ye dönmek istemediği için Yazıcı'nın Galatasaray transferini onaylamıyor. Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek sporcunun seçimi şimdiden merak konusu oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.