Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melisa Döngel ve kardeşinin plajda keyifli anları

Son zamanlarda çeşitli tatil yerlerinde bulunan oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz gün Bodrum'un Güvercinlik ilçesindeki lüks bir otelde görüntülendi. Plajda kardeşiyle birlikte vakit geçiren Döngel, neşesi ve kahkahasıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
Melisa Döngel ve kardeşinin plajda keyifli anları

Geçtiğimiz aylarda adı Sergen Yalçın ile aşk iddialarına karışan oyuncu Melisa Döngel, 4 gün önce akşam saatlerinde Bebek'te objektiflere takıldı.

Gazetecilerle kısa bir sohbet eden Döngel, aşk hayatına dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Rapçi Sefo'dan ayrıldığı belirtilen Döngel’in, Sergen Yalçın’la aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İkili hakkında, Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları ve yaş farkının tartışma yarattığı iddiaları gündeme gelmişti. İddiaların ardından Sefo, Instagram hesabından kusma emojisiyle bir paylaşım yapmıştı.

Bebek'teki buluşmasında, Melisa Döngel gazetecilere menajeri ve arkadaşlarıyla yemek yediklerini belirterek, "Şahsımıza ait projelerimizin toplantısını yaptık. Yaz devam ediyor, bu yüzden yaz sonrası için net bir şey söyleyemem" dedi. Döngel ayrıca, "Okuduğum projeler var ve en doğru şekilde değerlendirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Tatil paylaşımları hakkında ise, "Çalıştım, sinema filmi çektim. Paylaştığım fotoğraflar eski. Bir iki kez küçük tatiller yaptım ve bu fotoğrafları paylaştım" şeklinde konuştu.Aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Melisa Döngel, "Hiç kimse yok. Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz!" diyerek dikkat çekti.

Posta gazetesinin haberine göre, Bodrum'da tatil yapan Döngel, plajda keyifli anlar yaşadı. Serin sularda bol bol kahkaha atan ve güneşlenen oyuncu, kendisi gibi oyuncu olmak isteyen kardeşi Elif Döngel (20) ile birlikte otelin plajında görüntülendi.

Kardeşler, şezlongda güneşlendikten sonra serinlemek için denize girdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.