Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mert Yazıcıoğlu’nun tatil fotoğrafları sosyal medyayı kasıp kavurdu!

Kızıl Goncalar dizisindeki Cüneyd Efendi performansıyla büyük takdir toplayan Mert Yazıcıoğlu, sezonun yorgunluğunu deniz ve güneşle atarken, tatil pozlarıyla da sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Havuzdan çıkış anlarıyla dikkat çeken Yazıcıoğlu, son paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
Mert Yazıcıoğlu’nun tatil fotoğrafları sosyal medyayı kasıp kavurdu!

Son dönemde Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı Cüneyd Efendi karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Mert Yazıcıoğlu, tatilinde de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sezonun yorgunluğunu atmak için Can Atak ve Burak Dadak ile birlikte Bodrum’a giden Yazıcıoğlu, sosyal medyada da adeta bir rüzgar estiriyor.

Mert Yazıcıoğlu’nun denizden çıkarken çekilen görüntüleri geçtiğimiz günlerde sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Şimdi ise başarılı oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı havuz pozlarıyla takipçilerinin beğenisini kazanmayı başardı.

Yazıcıoğlu’nun siyah-beyaz havuz pozları, 2.4 milyon takipçili Instagram hesabında büyük ilgi gördü. Fotoğraflar, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde beğenilirken, yorumlar da gecikmedi. 

Mert Yazıcıoğlu'nun o hallerini görenler "Koşun rızık zamanı Cüneyt Efendi çıktı", "Gri resimde bile yakışıklı", "Renge gerek yok", "Cüneyd Efendi bizi yaktın" yorumlarında bulundu.
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.