Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli voleybolcu Zehra Güneş zorba abla çıktı

Filenin Sultanları kadrosunda yapılan son değişiklikte Zehra Güneş yeniden kadroya dahil olmuştu. Kariyeri yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Güneş'in, yaptığı röportajda kardeşiyle arasındaki eğlenceli diyalog dikkat çekti. Zehra Güneş'in espirili zorbalaması sosyal medyada oldukça gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
Milli voleybolcu Zehra Güneş zorba abla çıktı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları kadrosunda yapılan değişiklikler birçok eleştiri alıp oldukça konuşulmuştu. Sakatlığı nedeniyle Ay-Yıldızlı takıma dahil olamayan Zehra Güneş, yapılan son değişiklikle yarın oynanacak Dominik Cumhuriyeti maçının kadrosuna dahil oldu.

Milli voleybolcu Zehra Güneş'in bir YouTube kanalında verdiği röportajda kardeşiyle geçirdiği eğlenceli anlar ise izleyenleri gülümsemeye yetti. Güneş, kardeşi İrem Nur için 'İrem şu anda ağlaman gerekiyordu. Baştan başlayalım İrem ağlayacak, gel buraya. Lütfen, lütfen bu programı açın çünkü ben her gülmek istediğimde İrem'in ağlamasını izliyorum. Hatta Mina İrem'in bir taklitini yapıyor, inanılmaz.' diyerek her cümlesinde kahkaha krizine girdi. Videoyu çekerken aşırı eğlenen Güneş izleyenlerede keyifli anlar yaşattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.