Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Övüç oğlunun uygunsuz videolarını çekenlere ateş püskürdü

Geçtiğimiz günlerde oğlunun nişanında gelinine 2 kg altın takmasıyla gündeme gelen Murat Övüç şimdi de, oğlunun uygunsuz video ve fotoğraflarının çekilmesiyle sarsıldı. Oğlu Burakcan Övüç'ün, yakın arkadaşlarının şantajına maruz kaldığını açıklayan Övüç sosyal medyadan ateş püskürdü. "Oğlumun her gün bizde olan yakın arkadaşları onun uygunsuz videolarını ve resimleri çekmişler gizli gizli. Bunlar yedikleri kaba pisleyen s.....sizler" diyerek öfke kustu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
Murat Övüç oğlunun uygunsuz videolarını çekenlere ateş püskürdü

Abartılı makyajı ve dikkat çekici tarzı ve sosyal medyada paylaştığı gönderilerle sıkça gündeme fenomen Murat Övüç oğlunun şantaj olayıyla sarsıldı. Son günlerde özel hayatındaki sorunlarla adından söz ettiren Övüç geçtiğimiz aylarda oğlunun nişanında gelinine 2 kg altın takarak dikkat çekmişti.

"YEDİKLERİ KABA PİSLEYEN ..."
Övüç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada oğlu Burakcan Övüç'ün, arkadaşları tarafından uygunsuz görüntülerinin gizlice çekildiğini ve şantaj yapıldığını duyurdu. "Oğlumun her gün bizde olan yakın arkadaşları onun uygunsuz videolarını ve resimleri çekmişler gizli gizli. Bunlar yedikleri kaba pisleyen ş****sizler. Oğlumun uygunsuz neyi olabilir? Bir cahillik yaptı, ne yaptıysa yaptı... Neden gizli çekiyorsunuz?" diyerek tepkisini dile getiren Övüç, durumun kendisi için kabul edilemez olduğunu belirtti.

"SEN KİME ŞANTAJ YAPIYORSUN"
Ayrıca, "Bu bir suç değil mi? Bizim evimizde bunu siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de para vermezsen biz bunları yayınlarız diyorlar. Yayınlasana. Sen kime şantaj yapıyorsun?" diyerek diyerek öfkesini dile getirdi.


 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.