Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'lı Teşkilat ‘dalya’ dedi!

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, 100. bölüme ulaştı ve ‘dalya’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'lı Teşkilat ‘dalya’ dedi!

Teşkilat, yayınlandığı ilk günden beri başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Teşkilat’ın gücünü ve mücadelesini gözler önüne seren dizi bugüne kadar onlarca operasyon sahnesini, milli ve yerli teknolojileri, dikkatle hazırlanan eğitimleri kusursuz bir şekilde izleyicilerinin beğenisine sundu.

Teşkilat 100 bölümlük başarısını izleyicileri ile birlikte taçlandırmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’nin ilgisini ve dikkatini çeken dizi yine birbirinden özel sürprizlerle izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Teşkilat’ın yüzüncü bölüm özel çekiminde İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı desteği ile JOPER Timleri, S-70 Blackhawk Helikopter, Ejder Yalçın Zırhlı Araç ve JÖAK Operasyon Timi Saldırı Köpekleri yer aldı.

Kadrosuna birbirinden başarılı isimlerin dahil olduğu Teşkilat’ta bu yıl Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın , Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt yer alıyor.

Sarsıcı hikayesi, övgü toplayan oyunculuk performansları ve anlatımıyla Mehmetçikler’e saygı duruşunda bulunan TRT ortak yapımı Nefes - Yer Eksi İki'de de başrolde rol alan Murat Yıldırım filmdeki oyunculuğuyla da büyük ilgi görmüştü. 

Kaynak: Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.