Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Sarıgül bunu da yaptı

Geçen aylarda Rus model Svetlana Alekseeva'nın, Arda Güler hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Svetlana Alekseeva'nın yolunu kesti. Modele 'Welcome to Erzincan' diyen Sarıgül, paylaşımına da 'Herkes can Erzincan'ı tanıyacak.' notunu düştü.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
Mustafa Sarıgül bunu da yaptı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak EURO 2024 çeyrek final maçını izlemeye giden Sarıgül uçakta çektiği videoda "Yenileceğimizi düşünen uçaktan insin" sözleriyle dikkat çekmişti. 

Ünlü isim 'Yenileceğimizi düşünen varsa uçaktan aşağı insin.' diye de çıkışmıştı. Milli takımın elenmesinin ardından mağlubiyetin faturasını A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'ya kesen Sarıgül, bu defa da "Hocayı, uçaktan atmasınlar ama Almanya'da bıraksınlar. Niye biliyor musun? Milli heyecanı, Milli ruhu... Onu hissetmiyor be evlat. Aldığımız maçı verdik. Yazıklar olsun.." ifadelerini kullanmıştı. 

Erzincan Milletvekili bu kez de Arda Güler hayranı Rus model Svetlana Alekseeva'nın yolunu kesti. Modele 'Welcome to Erzincan' diyen Sarıgül, paylaşımına da 'Herkes can Erzincan'ı tanıyacak.' notunu düştü. Real Madrid forması giyen Arda Güler, ligde Celta Vigo karşılaşmasında takımıyla ilk golünü atmayı atmıştı. Bu mücadelenin öncesinde ise Rus model Svetlana Alekseeva'nın, Arda Güler hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım herkesi şaşırtmıştı.

Alekseeva, paylaşımında Arda Güler forması giydiği fotoğraflarla birlikte şu açıklamayı yaptı: "Bernabeu'da bir oyuna daha hazırım. Bugün Arda Güler'in Real Madrid ile ilk golü olacak." demişti.  Rus model EURO 2024'de Arda Güler'i unutmadı ve Türkiye'yi desteleyen bir video paylaştı. Kırmızı Beyaz, üzerinde Arda Güler yazan forma giyen Alekseeva elinde Türk bayrağıyla kamera karşısına geçti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.