Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naz Elmas 'Karadut' kadrosunda

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Karadut’un kadrosuna uzun zamandır ekrandan uzak kalan Naz Elmas dahil oldu. Elmas, ‘Nihan’ karakteriyle dizide yeni bir heyecan yaratacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
Naz Elmas 'Karadut' kadrosunda

atv’nin yeni sezon dizisi ‘Karadut’un kadrosuna ünlü oyuncu Naz Elmas dahil oluyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Elmas, ‘Nihan’ karakterine hayat verecek. 'Nihan' dizide dengeleri değiştirecek. Naz Elmas en son 2022 yılında yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Halil Ersan’ın uyarladığı, MF Yapım imzalı 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisiyle ekranda yer almıştı.

KADROSUYLA İDDİALI
Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Karadut’un kadrosunda ayrıca  Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan yer alıyor. Senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.