Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nazan Öncel, Bursa konserini iptal etti

Nazan Öncel, Bursa'da vereceği konserini iptal ettiğini duyurdu. Sevenlerinden biletlerinin iadelerini almasını rica eden Önce; "Konserimizi organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle iptal etmek zorunda kalıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
Nazan Öncel, Bursa konserini iptal etti

Nazan Öncel, Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konseri son dakika iptal etti.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Nazan Öncel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Arkadaşlar merhaba, bugün Bursa Açıkhava'da yapılması planlanan konserimizi organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle iptal etmek zorunda kalıyorum. Ben ki meslek hayatım boyunca sağlık sorunları dışında hiçbir konserimi iptal etmiş sanatçı değilim. Bu yaz 16 Haziran'da bayram nedeniyle boşalmış olan İstanbul'a ve pazar gününe konser koydular üstelik çok hastaydım dört serum yiyerek gittim ve açık havayı full dolduran sizler için o konseri söylemesi ayıp bir kuruş bile almadan tam repertuvarla sonuna kadar tamamladım.

"PARALARINIZIN İADESİNİ İSTEYİN"
Sevenlerinin bilet iadelerini istemelerini söyleyen Nazan Öncel, daha sonra sözlerini; "Sizden ricam bu akşamki Bursa biletlerinizi nereden aldıysanız paranızın lütfen iadesini isteyin. Affınıza sığınarak hepinizden özür diliyorum. Nice konserlerde buluşacağız hiç merak etmeyin. Sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum ta buradan oraya kadar" diyerek sürdürdü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.