Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncu Sultan Sarohan, Bodrum koylarında tatilde

Yakın zamanda Hollywood yapımı Reaper filminde boy gösterecek güzel oyuncu Sultan Sarohan, Bardakçı Koyu'nda objektiflere yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
Oyuncu Sultan Sarohan, Bodrum koylarında tatilde

TRT'de seyirciyi ekrana bağlayan Kara Ağaç Destanı dizisinin oyuncusu geçtiğimiz günlerde 28 yaşına basan yıldızı Sultan Sarohan, tatilde...

Yaz sezonunu bitiremeyen güzel yıldız kendini Bodrum'a attı.

BODRUM KOYLARINDA

Gelecek yıl Hollywood yapımcısı Patrick Peach’ in Reaper adlı filminde istihbarat uzmanı Zeynep’i canlandıracak olan Sarohan, Bardakçı Koyu'nda denizin ve güneşin tadını çıkarttı.

HOLLYWOOD YOLCUSU

Türk olarak bir Hollywood projesinde yer alan 20 isimden biri olan güzel oyuncu, plajda objektiflere yakalandı. Şimdilerde Dilo karakteriyle Türk izleyicisinin beğenisini toplayan Sarohan, ününü sınırların ötesine taşımaya hazırlanıyor.

ABD'DE GALAYA KATILACAK

Sarohan'un çekimleri devam eden filmin galası için ABD'ye gideceği öğrenilirken güzel oyuncu, birçok ünlü Hollywood yıldızıyla aynı seti paylaşacak. Bestyle Magazin'nden Tuğçe Orçunus'a konuşan güzel yıldız, oyunculuğa nasıl başladığını ve kariyer yolculuğunu anlatırken, söz konusu proje hakkında da bilgi verdi.

"ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR"

Sarohan, şu ifadeleri kullandı: "Hayatımın en farklı ve öğretici deneyimi Hollywood sinemasında Reaper filmi dönemi. Hollywood’un en tanınan yapımcılarından ‘’Patrick Peach’’in filminde istihbarat uzmanı olan Zeynep karakterini canlandırmak benim için aşırı heyecan verici, çekimler hala Los Angeles’ da devam ediyor. Favorim tabii ki de, Reaper ! Çünkü bu rol için aylarca gerçek silahlarla büyük namlulu silahlar kullanmayı öğrendim. Hayatımda bir ilkti."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.