Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özcan Deniz ailesine resti çekti

Kızıl Goncalar dizisiyle geçen sezon ekrana dönen Özcan Deniz uzun yıllardır birlikte çalıştığı abisiyle yollarını ayırdı. Bu ayrılık sonrası abi Ercan Deniz sosyal medya üzerinden Müge Anlı videoduyla kardeşine gönderme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
Özcan Deniz ailesine resti çekti

En son Kızıl Goncalar dizisindeki başarısıyla konuşulan Özcan Deniz, sosyal medya üzerinden başta menajerliğini de yapan abisi Ercan Deniz olmak üzere kendisine zarar veren yakınlarını hayatından çıkardığını duyurdu.

YOLLARINI AYIRDI
Geçmişte abisinin ticari yatırımları ve kararları nedeniyle birçok kez maddi zarara uğrayan ancak her koşulda ailesinin yanında yer alan Deniz sonunda pes etti. Abisiyle anlaşamayan Özcan Deniz, kendi ekibiyle yoluna devam etme kararı aldı.


DUYGUSAL PAYLAŞIMLAR GELDİ
Bu ayrılık sonrası abi Ercan Deniz sosyal medya üzerinden Müge Anlı videoduyla kardeşine gönderme yaptı. Videodaki “Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez o ona o parayı… Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir. Anasına babasına baksın diye verir ve rabbim verdiği gibi almasını da bilir. Yani güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter… Bence herkes neyin ne için ona kısmet olduğunu da bilmesi lazım…” sözleri dikkat çekti. Özcan Deniz de dün gece Ahdım Olsun şarkısı eşiliğinde ailesiyle bağlarını kopardığını, artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.