Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özge Gürel'i Azerbaycan kaptı

Ekran yolculuğu kısa süren Sipahi dizisinden sonra yeni projesi merakla beklenen Özge Gürel'den müjdeli haber geldi. Ünlü isim Azerbaycan yapımı '44' filminde başrolde yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
Özge Gürel'i Azerbaycan kaptı

En son 'Sipahi' dizisiyle ekranda olan ve yeni projesi merakla beklenen Özge Gürel'den müjdeli haber geldi. Kiraz Mevsimi, Dolunay ve Bay Yanlış gibi dizilerle adını yurt dışında da duyuran Özge Gürel, Birsen Altntaş'ın aktardığına göre Azerbaycan yapımı '44' filminde başrolde yer alacak. 

DOKTOR ZEYNEP OLACAK
İsmayil Safarali'nin yönetmen koltuğunda oturacağı filmde Türkiye'den tek isim Gürel olacak ve ünlü isim Doktor Zeynep karakterine hayat verecek. Film, Azerbaycan ordusunun 5 şehir, 4 kasaba ile 286 köyü işgalden kurtardığı ve 44 gün süren 2. Karabağ Savaşı’nı konu edecek. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak Özge Gürel'in ayrıca sürpriz bir dizi anlaşması da olabilir.

EN SON SİPAHİ'DE ROL ALMIŞTI
Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Sipahi Show TV'de ekrana gelmişti. Reytinglerdeki beklentinin altında kalması dizinin sonunu getrmiş ve 7. bölümle veda etmişti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.