Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Reha Muhtar'dan Fatih Altaylı'ya ağır sözler

Gazeteci Reha Muhtar, 2024 Paris Olimpiyatları'nı izlemeye giden Fatih Altaylı'yı eleştirdi. Özlem Gürses'in Altaylı'nın bir grup gazeteciye mihmandarlık yaptığını söylemesine tepki gösteren Muhtar, "Bu Sefil mi Paris’li? Bu torpille girdiği Galatasaray Lisesi'ni bile bitirememiş nadir zavallılardandır.' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
Reha Muhtar'dan Fatih Altaylı'ya ağır sözler

Paris'te oyunları izleyenler arasında yer alan gazeteci Özlem Gürses'in paylaştığı bir video sosyal medyada dikkat çekti. Gürses'in 'Bütün zerafetiyle Sayın Fatih Altaylı, mösyö olarak Paris'te bize mihmandarlık yapıyor.' sözleri sosyal medyada konuşulanlar arasında yer aldı. 

SÖZLERİYLE ŞAŞIRTTI
Söz konusu videoyu X platformundaki hesabından paylaşan Reha Muhtar, Altaylı için 'Bu sefil mi Paris’li:)))) bu torpille girdiği Galatasaray Lisesi'ni bile bitirememiş NADİR ZAVALLILARDANDIR:))) Fransızca da bilmez:)))) Les Miserables:))))' ifadelerini kullandı. Gözler Fatih Altaylı'ya çevrildi. Olimpiyat açılışını yerinde takip eden gazeteci Altaylı, törene ilişkin ağır eleştirilerde bulunmuş ve 'Tarihin en kötü olimpiyat açılışında yağmur altında sırılsıklam sporcularımız da önümüzden geçti. İnşallah hastalanmazlar.' demişti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.