Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Romantik Hırsız' Esra Bilgiç'e yaradı: Herkesi geride bıraktı!

Esra Bilgiç IMDb sitesinin düzenli olarak güncellediği starmetre Türkiye verilerine göre en popüler oyuncular listesinde ilk sıraya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
'Romantik Hırsız' Esra Bilgiç'e yaradı: Herkesi geride bıraktı!

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’e, Fırat Tanış ve Ushan Çakır’ın eşlik ettiği 'Romantik Hırsız’ tüm dünyayla aynı anda 14 Mart’ta Netflix'te yerini aldı.  

İzleyici tarafından ilgi gören filmdeki karakteri için Esra Bilgiç; "Alin hedef odaklı bir kız. Arzu ettiği neticeyi elde etmek için varını yoğunu ortaya serer. Sezgileri güçlü, kendisine güveni tam ama temkinli." derken Birkaç Sokullu ise "Güney, bir iş insanı. Centilmen, eğitimli ve varlıklı biri. Her şeye sahip diyebiliriz ancak büyük bir adrenalin tutkusu var." demişti. 

Film, ilk 4 günde 12,700,000 saat izlenmeye ve 7,700,000 görüntülenmeye ulaştı ve Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Filmler listesine 1. sıradan girdi. Ayrıca 66 ülkede Top 10'de yer aldı. Esra Bilgiç de çevrim içi bilgi bankası IMDb sitesinin düzenli olarak güncellediği starmetre Türkiye verilerine göre en popüler oyuncular listesinde ilk sıraya yükseldi. 

Kaynak: Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.