Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüştü Onur Atilla’dan Nez ile ilişkisine yapılan yorumlar hakkında yeni açıklama

10 yıllık evliliğini tek celsede bitirdikten 20 gün sonra şarkıcı Nez ile ilişkisini ilan ettiği için tepkilerin hedefi olan oyuncu Rüştü Onur Atilla, açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Rüştü Onur Atilla’dan Nez ile ilişkisine yapılan yorumlar hakkında yeni açıklama

Güldür Güldür Show’daki rolleriyle tanınan oyuncu Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran’da 2 çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi. Boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile ilişkisini ilan eden oyuncu, gelen eleştirilere cevap verdi.

Atilla ile ilişkilerini açıklamasının ardından Nez, eleştirilerin odağı olmuştu. Nez, yaptığı açıklamada “Onur Bey kısa süre önce evliliğini bitirmiş, aylar önce evleri ayırmışlar, bunu ben bile bilmiyordum açıkçası. Televizyondan gördüğüm bir arkadaş olarak şimdi çok yeni bir ilişkimiz başladı. Biz resmi olarak boşandıktan çok sonra bir araya geldik. Kimsenin yuvasını bozmadım benim içim çok rahat. Kadına sürekli saldırıdan vazgeçin. Neden altında bir şeyler aranıyor? Bunları geçelim” dedi. Rüştü Onur Atilla ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmen. Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ben ve kız arkadaşım bunu hak ediyor. Böyle bir sebeple gündem oyalamak, bir umarım bir daha yaşamayacağım bir tecrübe olur. Sosyal medyada bir gücüm varsa kime ne faydam olacaksa onun için kullanmak isterim. Mesleğimi, neşemi paylaşmak, yanlış gördüğüme ses çıkarmak isterim o kadar.

”Özellikle altını çizmek istediğim ise şu; henüz çocukken büyüyünce ne iş yapacakları belli, aileleri olan, yani haklarında konuşulanlar sebebiyle bizlerden çok üzülen anne, babaları, kardeşleri olan, sorumlu oldukları iş arkadaşları olan, sanatlarına, mesleklerine aşık, toplumun değerlerine duyarlı insanlara çamur atıp izinin kaldığı, bir yanlışın doğru sanılıp çığ gibi büyüdüğü bu sosyal medya aleminde bu insanların yani bizim hiçbir bilgi sahibi olmayan insanlar tarafından hele hele mahrem konularla ilgili yargılanmaması dileğimle. Huzurumuz daim, niyetlerimiz iyi olsun. Sevgiyle, evet sevgiyle…”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.