Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şarkıcı Demet Akalın'ın Instagram isyanı sürüyor! "Açın artık"

Günlerdir Instagram'a giremeyen ünlü şarkıcı Demet Akalın, X'ten bağlanıyor. Akalın, bugün de erişim yasağına isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
Şarkıcı Demet Akalın'ın Instagram isyanı sürüyor! "Açın artık"

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram, Türkiye’de de en fazla tercih edilen sosyal medya platformları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde “katalog suçlar” kapsamında kapatma kararının alındığı Instagram’a erişim engellenmişti. İlk etapta “Instagram.com” adresine erişim engeli gelmiş ardından kısa süre içerisinde mobil uygulamaya erişim de durdurulmuştu. Türkiye'nin taleplerini yerine getirmeyen Instagram'ın yasağı sürüyor. Fenomenler ve ünlü isimler bu engele isyanda.

VPN KULLANMIYOR

Günlerdir Instagram'a giremeyen ve VPN kullanmayı da reddeden Demet Akalın, isyanını X'ten dile getirdi. Instagram'ın en aktif ünlüsü Akalın, X hesabından şunları yazdı:

"TADI KAÇTI"

"Yerli olsun olsun da siz Instagram'ı açın. Dünyayı takip etmek istiyoruz vallaha iyice tadı kaçtı." Ünlü şarkıcı daha önce yaptığı paylaşımında da "Bu kadar tatsızlık içinde niye hâlâ zorluyorsunuz şu instagram'ı açın artık!! Kimse tepki de vermiyor maşallah ya!!" yazmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.