Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şarkıcı Ebru Polat hayvanseverlere seslendi

Sokak köpeklerini belediyelerden önce toplamaya girişen şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından hayvanseverlere seslendi. Ünlü şarkıcı, sokak köpeklerinin otele yerleştirilmesini önerdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
Şarkıcı Ebru Polat hayvanseverlere seslendi

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.

Düzenlemeye göre, başıboş sokak köpekleri toplanacak, bakımevlerine alınacak köpekler kısırlaştırılarak sahiplendirilecek. Bu konudaki sorumluluk belediyelerde olacak.

SOKAK KÖPEKLERİNİ TOPLAMAYA BAŞLADI

İlk günden beri bu yasaya karşı çıkan, köpeklerin sokaktan toplatılmasını istemeyen şarkıcı Ebru Polat'tan yeni paylaşım geldi. Hayvansever arkadaşlarıyla birlikte sokaktan köpek toplamaya başlayan Polat, yeni bir paylaşımda bulundu. Sokak köpekleri için yeni bir fikir aklına geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, şunları yazdı:

"OTEL YA DA PANSİYONA YERLEŞTİRELİM"

"Eğer sahiplenemiyorsanız maddi gücünüz var ise iyi bir otele ya da pansiyona yerleştirin hemen.. Ya da arsa kiralayalım oraya koyalım hepsini. Ne bileyim oturma zamanı değil kalkın bir şeyler yapalım." Yöntemi sosyal medyada gündem olan Polat'ın paylaşımına yorum yağdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.