Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selen Görgüzel: Estetiğe çocukluğumdan beri hevesim var

Geçtiğimiz aylarda göz kapaklarını aldırtıp, yüzünü ve boynunu gerdiren Selen Görgüzel, estetik operasyonları ve sahnede giymeyi tercih ettiği kıyafetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
Selen Görgüzel: Estetiğe çocukluğumdan beri hevesim var

Selen  Görgüzel, aynı zamanda evleneceği kişide hangi özelliklerin olması gerektiğini açıkladı

"BUGÜNLERE SABREDEREK GELDİM"

16 yaşında sektöre mikrofon tutarak başladığını dile getiren Selen Görgüzel; "Çok güzel bir grafiğim var. Ben evliliğimden de önce sektörün içinde birisiydim. Ben bugünlere sabrede sabrede geldim. Bazen ağladım, bazen mutlu oldum. Hâlâ beyinler bacak arasında. İnsanların sapla samanı ayırması gerekiyor. İnsanlar bana itibar suikastı bilinçli olarak yapıyorlar ama umrumda değil. Ben şıklık adı altında tercih ettiğim kostümleri değişik buluyorum. Teşhir için giymiyorum bunları. Değişik olan şeyleri beğeniyorum ve şık buluyorum. Ben değişik şeyleri seviyorum. Eski kaynanam bana diyordu ki 'Senin ne düşük çenen var. Ne kaybediyorsan çenenden kaybediyorsun.' Evet, konuşmamın bazı bedellerini ödedim" dedi.

"ESTETİK HAYATIMIN TAM GÖBEĞİNDE"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda güzellik için bıçak altına yatıp estetik operasyon geçiren Selen Görgüzel, göz kapaklarını aldırıp, yüzünü ve boynunu gerdirmişti. Konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Görgüzel; bu konudaki görüşlerini "Estetik benim hayatımın tam göbeğinde. Benim çocukluğumdan beri hevesim var aslında estetiğe. Hep bir şeyleri düzeltmek çocukluğumdan beri olan bir şey, evde bile 'Acaba şu koltuğu şuraya mı alsam. Şuraya şunu da mı koysam' diye düşünüyorum" şeklinde dile getirdi.

"MİLLET GİBİ YALAN ATMIYORUM"

Ayrıca geçirdiği estetik operasyonları gizlemediğini belirten Selen Görgüzel, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Ben millet gibi yalan da atmıyorum. Genetik özelliğim diye de sallamıyorum. Belli bir yaşın yenik düştüğü şeyler var. Onları düzelttiriyorum tabii ki. Artık kendime de diyorum ki; "Maşallah sana güzel bir koca lazım Selen." Evlilik de düşünmüyorum yani. Düşünüyorum da ama beni düşünen birisi de olması lazım. Bonkör, yakışıklı, şefkatli olması lazım.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.