Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevda Türküsev'den Hadise'ye ilginç çıkış

Sahnede gösterdiği performans kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Hadise, geçtiğimiz günlerde sahnede kalça dansı yapınca ortalık karışmıştı. Ünlü şarkıcı şimdi ise başka bir ididiayla gündemde. Sahnede büyüleyici performanslar sergileyen yıldız hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Hadise sahneye varis çorabıyla çıkıyor. Bu iddiaya Hadise'nin ne yanıt vereceği ise büyük bir merak konusu. İşte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
Sevda Türküsev'den Hadise'ye ilginç çıkış

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu,  gazeteci-yazar Sevda Türküsev oldu.

Ünlülerin sahne kıyafetleriyle ilgili sürekli yorum yapan Türküsev, yorumlarına Hadise'ye meydan okuyarak devam etti.

Sahne kostümleri ile ilgili sorulara cevap veren Sevda Türküsev, "Sahne kıyafeti denilince akla direkt Gülşen gelir, ama Simge de şu an aynı durumda bence. Eskiden Emel Sayın ve Sibel Can da giyinirdi ama dekolte bölgesinde bir tül olurdu, sırıtmazdı."

'TEŞHİRCİLİK' 
"Bana göre Gülşen’in sahne kostümleri teşhircilik. Ben izlerken onun vücut hatlarını görüyorum; incecik kıyafetler, mayolar ile çıkıp göğüs uçlarına çiçek vb. yapıştırmasına karşıyım. Bu teşhirciliktir," dedi.

HODRİ MEYDAN 
Pınar Kerimoğlu’nun sorularına cevap veren Sevda Türküsev, Hadise’nin Harbiye sahnesinde giydiği ve “Kapalı giyindim” dediği kıyafeti de yorumladı.

'CESARETİ VARSA ETİYLE ÇIKSIN' 
"Hadise’nin o kıyafetine kapalı diyen, bence kendisini sorgulasın. Tüm vücut hatları ortada, her yeri belirgin, bu nasıl kapalılık? Hadise cesareti varsa, sahneye varis çorabı giymeden çıksın, etiyle çıksın da selülitlerini görelim."

"Çıkamıyorsa da ‘bacaklarım güzel’ demesin. Güzel diye pofpoflanan şeyin detayına girelim, bakalım çorapsız çıkabiliyor mu?" şeklinde konuştu.

KEREM BÜRSİN'LE ANILMIŞTI 
Öte yandan Kerem Bürsin’in adı bir süredir şarkıcı Hadise ile anılıyordu. Geçtiğimiz hafta Venedik Film Festivali’ndeki görüntüleri de aşk haberlerini alevlendirdi. 

Önceki gün Bürsin’in aslında Yasemin Allen ile aşk yaşadığı iddia edildi. Bu dedikoduların üzerine Allen şu açıklamayı yaptı: “Çok değerli Kerem ile aramızda seviyeli bir arkadaşlık dışında herhangi bir şey asla söz konusu olmadı.”

Ünlü şarkıcı Murat Boz da geçtiğimiz günlerde Hadise ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

'HER ALANDA BAŞARILI' 
"Hadise her alanda başarılı. Müzikte zaten imzasını attı, sinemada da enteresan işler çıkaracağından eminim. Filmi çıktığında büyük merakla izleyeceğim."

MURAT BOZ: HADİSE'NİN AŞIĞIYIM 
"Hadise'nin aşığıyım, onu çok seviyoruz. Bu işin de üstesinden geleceğine eminim."

KALÇA DANSIYLA OLAY OLMUŞTU 
Sahne kıyafetleriyle çok konuşulan Hadise, geçtiğimiz günlerde mini leopar elbisesiyle kalça dansı yapmıştı. Hozier'in "Take Me to Church" adlı şarkısını eklediği paylaşımında ağır çekim kalça dansı yapan Hadise'nin performansı olay yaratmıştı.

Kısa sürede binlerce izlenen Hadise'nin kalça performansına bazı sosyal medya kullanıcıları eleştiride bulunmuştu. Yaptığı dansla erotik bulunan Hadise'ye, 'Bu tür hareketleri yapmak sana hiç yakışmıyor', 'Ne bu şimdi?', 'Gerek var mı senin gibi birinin bu hareketleri yapmasına?' dedi kimi ise "Çok iyi", "Kadın sahnenin hakkını veriyor" gibi yorumlar yapılmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.