Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Shakira 'etek altı' çekime sinirlendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, katıldığı bir gecede seyircilere çok sinirlendi. Cep telefonlarıyla eteğinin altını çekmeye çalışanları önce uyardı. Daha sonra da sahneden indi...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
Shakira 'etek altı' çekime sinirlendi

İnternette dolaşan videoda Shakira, son şarkısı "Soltera" eşliğinde dans etmek üzere sahneye çağrıldı. Ancak şarkıcı, dans edip kalabalığı coştururken bazılarının cep telefonlarıyla eteğinin altından görüntü aldığını fark etti.

DANS ETMEYİ BIRAKTI
Önce dans etmeyi bıraktı ve seyircileri uyardı. Shakira daha sonra devam etti. Ancak uyarılarına rağmen insanların bu hareketi yapmaktan vazgeçmediğini görünce sahneden indi... 

PLATFORM YÜKSEKTİ
Şarkıcı arkadaşı Anitta da etkinlikte DJ standındaydı. Shakira sahneden inerken Anitta ona iyi olup olmadığını sordu. Dünyaca ünlü şarkıcı, üzerinde durduğu platformun yüksekliği sebebiyle elbisesini düzeltmeye çalışsa da olayları engelleyemedi.

GERÇEKTEN İĞRENÇ
Birçok hayranı, sosyal medyada şarkıcıya destek verdi. Bir kişi, "Bu gerçekten iğrenç. Shakira'nın çekip gitmeye hakkı vardı. Hiç kimse bu tür bir saygısızlıkla uğraşmak zorunda kalmamalı" diye yazdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.