Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinan Çetin gerildi: Oğlu Rafael Cemo Çetin ve Dilan Çiçek Deniz aşkına ne dedi?

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayırdıktan sonra Mert Yazıcıoğlu ile kısa bir süre aşk yaşamıştı. Ancak bu ilişki de çok uzun sürmemişti. Bir süre aşka kapılarını kapatan Deniz, gönlünü Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin'e kaptırdı. Uzun bir süredir ortalarda olmayan Sinan Çetin, oğlu Rafael Cemo ve Dilan Çiçek Deniz aşkı sorulduğunda sinirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
Sinan Çetin gerildi: Oğlu Rafael Cemo Çetin ve Dilan Çiçek Deniz aşkına ne dedi?

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayırdıktan sonra Mert Yazıcıoğlu ile kısa bir süre aşk yaşamıştı.  Ancak bu ilişki de çok uzun sürmemişti. Bir süre aşka kapılarını kapatan Deniz, gönlünü Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin'e kaptırdı. Birlikte tatile çıkan çiftten Çetin, Dilan Çiçek'e olan aşkını sosyal medyadan ilan etti.

Uzun bir süredir ortalarda olmayan Sinan Çetin, geçtiğimiz günlerde Aramızda Kalmasın kameraları tarafından görüntülendi. Çetin'in gergin halleri dikkat çekerken oğlu Rafael Cemo ve Dilan Çiçek Deniz aşkı sorulduğunda daha da sinirlendi. Önce 'Neler yapıyorsunuz?' sorusuna "Hiçbir şey..." diyerek cevap veren Sinan Çetin, "Konuşmamız bitti mi?" diyerek uzaklaşmaya çalıştı.Ardından oğlu Rafael Cemo ve Dilan Çiçek Deniz'le yaşadığı aşk sorulduğunda ise "Kendisine sorun, ikinci soruya geçelim..." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.