Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürekli erteleniyordu! Serkan Keskin ile Meriç Aral evlendi

6 yıldır aşk yaşayan iki ünlü oyuncu Serkan Keskin ile Meriç Aral daha önce 3 defa erteledikleri düğünlerini sonunda gerçekleştirdi. Düğüne ünlü akını oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
Sürekli erteleniyordu! Serkan Keskin ile Meriç Aral evlendi

Yıllar içinde 3 kez nikah erteleyen Meriç Aral ile Serkan Keskin çifti sonunda evlendi. Ünlü çift uzun birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Oyuncu çift, Etiler’deki bir mekanda dünyaevine girdi. Gelinin ve damadın şahitliğini yakın arkadaşlarının yanı sıra Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi.

TEKLİF GELİNDEN GELDİ

Meriç Aral, düğün öncesinde; "Ben evlenme teklifi ettim. Balayına, İskoçya'ya gitmek istiyordum. Sonra İskoçya'ya gittik. İskoçya'da da Serkan, bana evlenme teklifi etti." dedi. Serkan Keskin ise evlilik teklifi hakkında şunları söyledi; "Sevgilim, bana evlilik teklif etti. Hemen kabul ettim. Çok acayip bir duyguydu. Balayı yapamayacağız, hemen işe başlayacağız."

"BALAYI YOK"

Düğün tarihini de sık sık ertelenmesiyle ilgili Meriç Aral, "Güzel bir sürece girdik, çok kısa zamanda haberiniz olacaktır. Anneannem haberlerde görüyor arıyor beni yine ertelenmiş diyor. Tarihi artık netleştiriyoruz. Çok az kaldı." demişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.