Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor: Yunanistan ve Türkiye arasındaki şaşırtıcı fark

Survivor, TV ekranlarının en popüler programlarından biri. Acun Ilıcalı tarafından Türkiye dışında Yunanistan, Romanya ve Meksika'da da yapılan programın, aynı formata sahip olmasına rağmen Yunanistan'daki versiyonundaki farklılıklar herkesi şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Survivor: Yunanistan ve Türkiye arasındaki şaşırtıcı fark

Survivor, TV ekranlarının en popüler programlarından biri olarak öne çıkıyor. Acun Ilıcalı tarafından Türkiye dışında Yunanistan, Romanya ve Meksika'da da başarıyla uygulanan bir formatı bulunuyor. Ancak, aynı formata sahip olmalarına rağmen, Yunanistan'daki Survivor'dan gelen görüntülerdeki farklılıklar herkesi şaşırttı.

Türkiye'deki yarışmanın son yıllarda kavgalar ve kaoslarla anılmasıyla birlikte, dikkat çeken bir diğer durum ise yarışmacıların kıyafetleri oldu. İlk sezonlarda, yarışmacılar bikinileriyle yarışabiliyordu, ancak artık sıcak hava koşullarına rağmen şort ve üstsüz yarışmalar yasaklandı, bu kurala erkek yarışmacılar da dahil edildi. Ancak, Survivor Yunanistan'dan paylaşılan görüntülerde bu kuralın farklılık gösterdiği açıkça ortaya çıktı.

Kaynak:Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.