Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taylor Swift maçlara gelmesin

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, uzun süredir Amerikan futbolu yıldızı Travis Kelce ile birlikte... Ancak birçok taraftar, onun geldiği maçlarda Travis'in dikkatinin dağıldığını iddia ediyor. Swift, sevgilisinin son karşılaşmasına gitmedi!

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
Taylor Swift maçlara gelmesin

Sezonun ilk iki Chiefs maçına giden Taylor Swift, sevgilisi Travis Kelce'nin üst üste ikinci deplasman karşılaşmasına katılmadı. Chiefs'in 22 Eylül'de Atlanta Falcons ile oynadığı ve kazandığı maçta Swift'in başka planları vardı.

BAŞKA BİR PLAN
Ünlü şarkıcı, o tarihte yakın arkadaşı Gigi Hadid ve bazı tanıdıklarıyla buluştu. Yeni başlayacağı konser turu öncesinde arkadaşlarına vakit ayırmak istedi. Ancak 29 Eylül'deki Los Angeles Chargers sınavında da tribünlerde görülmedi.

İYİ GİDİYORLAR AMA
Chiefs takımının iyi gidişatına rağmen birçok taraftar, Taylar Swift'in tribünden izlediği karşılaşmalarda Travis'in dikkatinin dağıldığını iddia ediyor. Bu sebeple ünlü şarkıcının maçlara gelmemesini istiyorlar.

ŞAMPİYON OLDULAR
Chiefs kazanmasına rağmen Travis son maçta "çöp gibi" oynadığını itiraf etmişti. Eskiden de benzer eleştiriler yapılmıştı. Ancak Chiefs şampiyon olmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.