Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizmde ‘Dilber’ etkisi: Pavyon turları başladı!

Hazar Ergüçlü'nün her bölümde pavyonda dans etmesiyle adından söz ettiren İnci Taneler, bu kez de bambaşka bir fikre ilham oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Turizmde ‘Dilber’ etkisi: Pavyon turları başladı!

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda rol aldığı İnci Taneleri dizisi tanıtımları yayınlanmaya başlamasıyla birlikte gündemden düşmedi. Pavyon sahnesiyle tartışmaların hedefi olan dizi sonrasında ise senaryosuyla hedef oldu. Dizi 2004 yapımı "Gönül Yarası" filmiyle benzerlikleriyle çok konuşuldu. 

Kanal D'de perşembe akşmları ekrene gelen 'Dilber' karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün her bölümde pavyonda dans etmesiyle adından söz ettiren dizi bu kez de bambaşka bir fikre ilham oldu.  

Dansı için kurslar açılan, giydiği elbise yok satan ‘Dilber’ turizme de sıçradı. Turizm acenteleri dizinin çekildiği pavyona tur düzenledi. Diğer yandan da her hafta rakiplerini geride bırakarak reytinglerde zirveye oturuyor. Gündemden düşmeyen İnci Taneleri'nin ünü bu kez de New York'ta ulaştı. Bir Yılmaz Erdoğan hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı. 

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli hikayesinin anlatıldığı projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

KAYNAK:: Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.