Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uraz Kaygılaroğlu dizi için imajını değiştirdi!

Taş Kağıt Makas dizisinin kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, imaj değişikliğine gitti. Mafya Marko rolüyle yakında seyirciyle buluşacak olan isim yeni tarzıyla gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Uraz Kaygılaroğlu dizi için imajını değiştirdi!

Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik ve Bülent Seyran'ın yer aldığı Kanal D'nin iddialı dizisi Taş Kağıt Makas, yeni sezona hazırlanıyor. Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu olarak seyirciyle buluşacak olan diziye geçtiğimiz günlerde yeni isimler dahil olmuştu. O isimlerden biri de Hande Doğandemir'di.

Geçtiğimiz sezon Sakla Beni dizisiyle başarı yakalayamayan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu da yeraltı dünyasının kilit ismi Mafya Marko rolüyle Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Yeni rolü için imaj değişikliğine giden ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada gündem oldu. Daha önce de Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterine hayat verirken sarışın haliyle karşımıza çıkan ünlü isim şimdi yeni karakteri için bambaşka birine dönüştü.

Saçlarını kısacık kestiren ve sakal bırakan Uraz Kaygılaroğlu renkli gözlü haliyle kullanıcıları ikiye böldü. Kimisi çok beğenirken kimileri de "kötü" yorumları yaptı.

140 KİLOYA ULAŞMIŞTI

Pis Yedili döneminde aşırı kilolarıyla mücadele eden oyuncu 140 kiloya kadar ulaşmıştı. İki yılda tam 64 kilo veren ünlü isim sık sık değişimiyle de gündeme gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.