Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Wanda Nara ve Icardi'den aile pozu

Birkaç ay önce ayrıldıklarını açıklayan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın sonrasında evliliklerini kurtarmak için gösterdikleri çabalar işe yaradı. Boşanmaktan vazgeçen çift sosyal medya hesaplarından aile pozu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
Wanda Nara ve Icardi'den aile pozu

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi ile Wanda Nara, iki ay önce boşanacaklarını açıklamıştı. Ünlü isim, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" ifadelerini kullanmıştı.  

Tüm bu süreçte görüşmeyen ikili, uzun bir sonra sonra bir araya gelmişti. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden Mauro Icardi, Nara ile olan evliliğini sürdürebilmek için elinden geleni yapmıştı.

ICARDİ'NİN ÇABASI ZAFERLE SONUÇLANDI
Birkaç kez biraraya gelen çift evliliklerine bir şans daha verdi. Çift boşanmaktan vazgeçti. Aşık çift sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşımlarında bulundu.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
Sosyal medyada kullanıcılar tarafından ilgi gören paylaşımda bazıları 'çok toksik bir çiftsiniz' , 'yakında yine ayrılırsınız' gibi yorumlarda bulunurken kimileri de 'çok yakışıyorsunuz ayılmayın' gibi yorumlarda bulundu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.