Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur Ergün’den Tarihi Türkiye Rekoru!

Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Outdoor Derinlik Türkiye Şampiyonası, büyük heyecana sahne oldu. Tüm dalış camiasının heyecanla takip ettiği şampiyonada Alkeba Olimpik Spor Kulübü’nün milli sporcusu Yağmur Ergün, şampiyonanın ilk gününde tarihi bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
Yağmur Ergün’den Tarihi Türkiye Rekoru!

31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında, ülkemizin ve dünyanın dalış için en güzel lokasyonlarından biri olan Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Outdoor Derinlik Türkiye Şampiyonası, büyük heyecana sahne oldu.

Türkiye ve dünya dalış camiasının yakından takip ettiği bu şampiyonada, Alkeba Olimpik Spor Kulübü’nün milli sporcusu Yağmur Ergün, şampiyonanın ilk gününde tarihi bir başarıya imza attı.

Sabit ağırlık paletsiz branşında 57 metreye dalarak yeni Türkiye rekorunu kıran Ergün, bu derecesiyle sadece ülkemizde değil, uluslararası alanda da adını duyurdu. Ergün’ün bu başarısı, onu dünyanın en iyi 5 derecesi arasına sokarken, ilerleyen dönemlerde katılacağı yarışmalarda da milli takım ile Türkiye’yi temsil etmeye devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.