Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur Yüksel reklamların da aranan yüzü oldu

Kan Çiçekleri dizisiyle yıldızı parlaan genç oyuncu Yağmur Yüksel yeni bir reklam anlaşmasına imza attı. Fakir Hausgeräte’nin iyi yaşam odaklı markası iYO’nun reklam yüzü, başarılı oyunculuğuyla birçok ödül alan Yağmur Yüksel oldu. Ünlü oyuncu ilk reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
Yağmur Yüksel reklamların da aranan yüzü oldu

Günlük dizi 'Kan Çiçekleri'nde hayat verdiği Dilan karakteriyle kısa sürede yıldızı parlayan Yağmur Yüksel büyük bir hayran kitlesi edindi. Hayranları tarafından destek gören ve çok sayıda ödüle layık görülen oyuncu son olarak Listeland 2024 Ödülleri’nde 'Yılın En İyi Çıkış Yapan İsmi' ödülüne layık görülmüştü. Kariyerinin ilk reklam anlaşmasına Fakir Hausgeräte markasına ait iYO / In Your Origin ile imza atan Yüksel, marka adına keyifli bir çekim gerçekleştirdi. iYO’nun dijital marka yüzü olacak olan ünlü oyuncu önümüzdeki günlerde de fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçecek. Eylül ayında “Oscar’lık Sahneler” adlı şov için sahneye çıkacak olan Yüksel’in marka adına çeşitli projelerde de yer alması planlanıyor.

Sevenleri olduğu kadar eleştirirenlarinin de çok olduğu oyuncu sosyal medyada zorbalığa da maruz kalan ve hukuki yollardan hakkını arayan oyuncunun avukatından yeni açıklama gelmişti.  Yüksel’in avukatı Volkan Alkılıç sosyal medyada hakkında çirkin mesajlar yazanlara karşı bir kez daha harekete geçti ve mahkeme kararı eşliğinde paylaşım yaptı. Avukat şu ifadeleri kullandı; “Müvekkilim Yağmur Yüksel’e yönelik olarak sosyal medya üzerinden hakaret niteliğindeki paylaşımlara ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunulmuş ve aynı zamanda bu sayfalara ilişkin aşağıda görüleceği üzere erişim engelleme kararı alınmıştır.

Gelinen süreçte, müvekkil Yağmur Yüksel’in kişilik haklarını her türlü mecrada koşulsuz ve karşılıksız bir şekilde savunan iyi yürekli insanların mücadelesi ışığında müvekkil lehine alınan kararlardan bir tanesinin bazı kısımlarının paylaşılması zorunluluğu hasıl olmuştur.


Müvekkil lehine kararlar ile Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde soruşturmalarımız devam ederken müvekkilin hiçbir şekilde yalnız olmadığını, tüm süreçlerin itinayla müvekkil ve yapım şirketleri ile koordine bir şekilde takipçisi olduğumuzu, kalplerindeki kötülüğü söz ve paylaşımlarına yansıtanlar başta olmak üzere, müvekkilim Yağmur Yüksel’in destekçilerinin ve kamuoyunun dikkat ve bilgisine sunarım. Yağmur Yüksel vekili… Av. Volkan Alkılıç”
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.