Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YASAV ailesi’nin renkli buluşması

Kurulduğu ilk günden bu güne yaptıkları başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Yarına Şans Ver Kulübü (YASAV) üyeleri, Gastro Sanayi’de düzenlenen gecede bir araya geldi. Düzenlenen gecede YASAV Başkanı Emire Cantürk Eren’in de doğumgününü kutlayan üyeler; kendisine anlamlı bir hediye verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 09:09
Kaynak: Ersel Nalbant
YASAV ailesi’nin renkli buluşması

ERSEL NALBANT/ ARDA ŞARU/ HERKES DUYSUN

Emire Cantürk Eren başkanlığındaki YASAV Yönetimi; üyeleri ve aileleri birlikte Gastro Sanayi’de düzenlenen gecede bir araya geldi. Büyük ilgi gören gecede konuşan YASAV Başkanı Emire Cantürk Eren, yeni dönemde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Geçtiğimiz Ramazan ayında SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü olmak üzere Ulucami ve Üftade Türbesi’nde verdikleri halk iftarlarıyla Bursalıların yanında olduklarını söyleyen Başkan Emire Cantürk Eren,  Ramazan ayını onbir ayın sultanına yakışır şekilde dolu dolu geçirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ve her geçen gün giderek büyüyen YASAV ailesine maddi manevi tüm katkılarından dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN EREN’E ANLAMLI HEDİYE

Aynı gece doğumgününü kutlayan Başkan Emire Cantürk Eren’e YASAV üyeleri hoş bir sürpriz yaptı. Sahneye getirilen pastayla doğumgününü kutlayan Eren’in yeni yaşı onuruna YASAV üyeleri Bursa Demirtaş’ta bir çeşme hayratı yaptırdı.

Hayratın belgesini üyelerden alan Eren, o anlarda çok duygulandı. Öte yandan Bursalı tanınmış şair Dr. Hüsamettin Olgun da bestelenmek üzere YASAV için yazdığı şiiri Başkan Eren’e takdim etti.

(HABER VE DİĞER FOTOĞRAFLAR ALTTAKİ FOTO GALERİDE)

Kaynak: Ersel Nalbant

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.