Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasemin Sakallıoğlu kendisini dört dörtlük hissediyor

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Harbiye’de 4’üncü gösteriye çıkacağını belirterek, “Dört dörtlük hissediyorum çünkü dört sezondur kapalı gişe oynuyoruz” dedi. Sakallıoğlu, 23 Temmuz’daki gösteride izleyenleri büyük sürprizlerin beklediğini de söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
Yasemin Sakallıoğlu kendisini dört dörtlük hissediyor

Başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu 23 Temmuz'da Harbiye Açıkhava'da sergileyeceği gösteri öncesi teknede basın mensuplarıyla bir araya geldi. Boğaz hattında tekneyle yapılan gezi sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sakallıoğlu, "Harbiye'de 4. gösteri olacak. 4 4'lük hissediyorum çünkü dört sezondur kapalı gişe oynuyoruz. 23 Temmuz’daki gösteride de seyirciyi yine büyük sürprizler bekliyor” dedi. 

DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM
"Daha önce çok daha kalabalık kitlelerin karşısına çıktınız. Bu bir rahatlık mı sağlıyor, yoksa baskı mı oluşturuyor?" sorusuna Sakallıoğlu, "Tabii ki baskı var. Şimdi ismini vermek istemediğim çok başarılı birine, projesi ile ilgili çalışması esnasında "Zaten çok başarılısınız neden tedirgin oluyorsunuz ki?" demiştim. O da bana "Asıl bu yüzden tedirginim." demişti. Ben de stand up alanında çıtayı biraz yükselttim. Haliyle bir öncekinden daha iyisini yapmam gerektiği için, omzumda yine bir yük var” dedi. 

YENİ OLABİLMEK İÇİN FARK YARATMAK GEREK
"Sektöre yeni isimler ekleniyor bu isimleri kabullenmekte nasılsınız?" sorusuna Sakallıoğlu, "Yıllardır aynı isimleri izleyip sevdiğimize dikkat edersek, yenileri kabul etmek dijital platformlarda kolay, televizyonda biraz daha zor gibi geliyor bana. Yeni olabilmek için fark yaratmak gerekiyor. Hem eskiden beri bilinen bir şeye benzemek, hem de daha önce hiç görülmemiş bir şey sunmak gerekiyor. İkisini birden başarabilmek zor ama bunu yapabilen birçok insan var" diye yanıt verdi.

SOSYAL ANKSİYETEM VAR
"Depresif bir insan mısınız?" sorusuna Sakallıoğlu, "Depresif değilim ama sosyal anksiyetem vardır. Kalabalığa girdiğimde çok heyecanlanırım ve hemen terlerim. Kalabalığın karşısında bir şey anlatmakla, o kalabalığın içine girip sohbet etmek benim için aynı şey değildir. Sahnede çok sıcak bir ortam var ve kendi hikayemi anlatıyorum. Benim çok güzel bir seyircim var. Çok samimiler ve beni içlerine kabul ediyorlar. Seyircilerimle birbirimize benziyoruz ama bilmediğin bir ortamda kalabalığa girdiğimde çok ciddi anksiyete yaşıyorum. Birinin düğününe gittiğim zaman da bu duyguları yaşarım" diye cevapladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.