Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz Morgül meslektaşlarından şikayetçi

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül yine isyanlarda! Morgül, bu sene Bodrum'daki işletmelerin uyguladığı yüksek fiyatların nedeniyle ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
Yılmaz Morgül meslektaşlarından şikayetçi

Türk müzik dünyasının renkli ismi Yılmaz Morgül, önceki akşam Bodrum’da bulunan bir mekanda sahne aldı.  Ünlü şarkıcı, popüler tatil bölgesi Bodrum'da her yıl olduğu gibi bu yaz da bazı işletmelerin uyguladığı astronomik ücretlerle ilgili düşüncelerini dile getirdi. "'Bodrum çok pahalı, gitmeyin' diyenleri anlamıyorum. Bir zamanlar gazinoların kapanma sebebi sanatçıların istediği astronomik rakamlardı.

"ÇOK İSTİYORLAR"

Şimdi de hem eğlence yerlerinde hem de amfitiyatrolarda konser verenlere seslenmek istiyorum. Öyle fiyatlar istiyorlar ki anlatamam.

"SİZİN YÜZÜNÜZDEN ÖLÜYOR"

Bu durum müşterilere yansıyor. Ben onlara 'gerçek sanatçı' demek istemiyorum. Benim çıktığım yerlerde her şey dahil fiyatlar çok uygun, sizin yüzünüzden müzik sektörü ölüyor."

"DOĞU ANADOLU ERKEĞİ BEĞENMİYOR"

Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim Tatilde' programında kendilerine servis yapan garsona nereli olduğunu sormuştu. "Karslıyım" cevabını alan sanatçı, garsona "Biraz çirkinsin ama olsun." diyerek kahkaha atmıştı. Yılmaz Morgül, sahnede Bülent Ersoy hakkında çok sert ifadeler kullandı. Ünlü şarkıcı, "Garsona 'Nerelisin?' diye soruyor. Sonra ona 'çirkinsin' diyor. Doğu Anadolu'daki erkekler çirkin mi ? Sen Allah'ın yarattığı bir kula nasıl çirkin dersin ? Bu ırkçılıktır." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.